Corona

13 november 2021 – Een nieuwe persconferentie met absurde maatregelen.

Het zou iedereen inmiddels duidelijk moeten zijn dat ons land (en de wereld) niet beschermd wordt door de zogenaamde maatregelen, maar systematisch kapot wordt gemaakt.

Een kunstmatig in de wereld ingevoerde ziekte wordt aangewend om onder het mom van gezondheidszorg een nieuw “normaal” in te voeren. Stap voor stap naar een nieuwe wereldorde.
Het gaat niet om gezondheidszorg. Een goedwerkend middel zoals Ivermectine mag niet worden voorgeschreven. Daar is een boete op gezet van ruim € 100.000! Dat alleen al zou mensen wakker moeten schudden. Waar ivermectine wel is toegepast had men de zogenaamde pandemie snel onder controle. Kortom… onze vrijheid is al afgepakt, de grondwet buiten werking, de demissionaire “regering” maakt ons land kapot, en een nieuwe wereld orde wordt ons planmatig opgedrongen.

Het merendeel van onze bevolking gaat als schapen mee met valse herders achter de plannen aan. Zo laat men zichzelf en zelfs de kinderen uit gemakzucht of gebrek aan kennis vaccineren. Weet u nog dat Covid-19 ongevaarlijk is voor kinderen en jongeren?
En de IC capaciteit wordt niet opgeschaald, maar afgebroken door de maatregelen van de regering. Op weg naar …. The Great Reset?

Maar de échte Great Reset komt van de Schepper van deze wereld. De échte Herder van de mensheid is Jezus Christus. Alles wat nu gebeurt en waar dit op zal uitlopen staat in de Bijbel beschreven. Het laatste woord is niet aan de schaakmeesters van de great reset, maar aan God.

Jezus Christus zegt over deze laatste dag in Mattheus 24

29 Onmiddellijk na die dagen van terreur en ellende
zal de zon worden verduisterd en de maan niet meer schijnen.
Het zal net zijn of de sterren uit de hemel vallen.
De machten van het heelal zullen door elkaar worden geschud.
30 Daarna zal het laatste teken van mijn komst aan de hemel te zien zijn.

Heel de wereld zal jammeren en klagen.
Iedereen zal Mij zien komen in de wolken aan de hemel,
met grote macht en majesteit.
31 Ik zal mijn engelen er met luid trompetgeschal op uitsturen.

Ze zullen de mensen die bij Mij horen, verzamelen
van de verste uithoeken van de hemel en de aarde.

En dat is pas echt belangrijk! Zorg dat je er bij bent! Aanvaard Jezus Christus als jouw Redder, die jou verzoent met je Schepper, God. Jezus zegt verder:

42 Wees er dus altijd klaar voor, want je weet niet wanneer Ik kom.
43 Door op wacht te staan, kan iemand voorkomen dat dieven in zijn huis inbreken.
44 Zo kunnen ook jullie moeilijkheden vermijden,

door altijd klaar te zijn voor mijn onverwachte terugkeer.