Xtend

Xtend is de jeugdgroep 12-16 jaar van De Basis in Apeldoorn.
Elke vrijdagavond komen we gezellig bij elkaar en is er een goed programma.

Deze pagina wordt gaandeweg gevuld met programma onderdelen om te downloaden of zomaar interessante weetjes. Veel plezier ermee!

Trouwen of samenwonen

7 mei 2021 – Deze avond dachten we na over allerlei keuzes die je in je leven maakt. En vooral “Wat wil de Here God?”. Er was veel onduidelijkheid over seks voor het huwelijk, trouwen of samenwonen. Daarom hierbij het stuk dat ik in 1994 voor Youth for Christ Noordoostpolder schreef: “Liefde, verkering en het huwelijk.”

Te mooi …. om te geloven?

16 april 2021 – Powerpointpresentatie met leuke weetjes uit de schepping gebaseerd op Romeinen 1 vers 19-22

19 Want die mensen kunnen heel goed weten dat God er is. Hij heeft het hun Zelf bekendgemaakt. 20 God is wel onzichtbaar, maar Zijn werk (alles wat Hij heeft geschapen) bewijst Zijn eeuwige kracht. Want sinds het ontstaan van de wereld is Zijn bestaan duidelijk te herkennen uit wat Hij gemaakt heeft. Daarom hebben de mensen geen enkele verontschuldiging.
21 Hoewel de mensen in staat waren God te kennen, wilden zij Hem niet de eer geven die Hem toekomt en Hem niet eens danken voor alles wat Hij heeft gedaan. Zij hielden zich met allerlei idee├źn bezig. In hun verdwazing raakten zij het spoor bijster. 22 Hoewel zij dachten dat ze alles wisten, waren zij in werkelijkheid dom.

De ster van Bethlehem