• wo. mrt 22nd, 2023

Sinco en Roelie

Dit is de eerste dag van de rest van je leven!

COVID 19 weetjes

  • Home
  • COVID 19 weetjes

Levensreddende medicatie bij COVID ziekte:

6000 IE vitamine D per dag (100 IE = 2,5 microgram μg, dus 6000 IE = 150 μg)
6000 mg vitamine C per dag
45 mg zinkmethionine per dag
24 mg broomhexine per dag
600 mg hydroxichloroquine per dag gedurende 4 dagen
…. of 18 mg ivermectine per dag op dag 1, 3 en 7
200 mg doxycycline per dag voor 7 dagen

Big Pharma weert alles wat goedkoop en goed voor jou is (maar niet voor hen):

Kan vitamine-D infectieziekten zoals COVID-19 helpen verslaan? (mensen die COVID krijgen en in het ziekenhuis belanden blijken niet alleen een lage D3 status te hebben maar ook een lage status aan vitamine K. ) Artikel
Maar Big Pharma brengt vitamine-D voor een sterk immuunsysteem in diskrediet … ofwel “De machinaties van Big Pharma m.b.t. vitamine D vergelijkbaar met die van Big Tobacco.” Artikel Engels

Waarom zijn COVID-19 medicijnen als hydroxychloroquine of ivermectine verboden?
Ik vroeg dit aan insiders en kreeg te horen: …
* Een arts die het durft voor te schrijven hangt ruim 100.000 euro boete boven het hoofd!
* Ivermectine wordt in Nederland geweerd. Zelfs als je het bestelt uit het buitenland kan de douane het onderscheppen. Dierenartsen schrijven het nog wel voor…. vooral voor paarden.
* Hydroxychloroquine werkt ook prima, maar quercetine en .. goedkoper, EGCG uit groene thee doet dat ook.

Wordt na HCQ en Ivermectine nu ook NAC in diskrediet gebracht/ verboden? (Laten we ons dit maar allemaal welgevallen!!!) Artikel

Bekijk hier het pleidooi van dr. Pierre Cory voor het medicijn Ivermectine voor Covid 19 voor de U.S. Senaat: … of download hier zijn toespraak als pdf.
Samenvattend zegt hij:
“Talrijke studies hebben consequent positief gerapporteerd over de grote omvang van de voordelen (van Ivermectine) in alle ziekte fasen, maar – met het meest significante effect op de volksgezondheid bij de preventie van overdracht. Op dit overtuigend bewijsmateriaal, bevelen wij de toediening van Ivermectine aan voor zowel profylaxe bij alle risicopatiënten als in de vroege en late fasen van de ziekte. Als dit nationaal en wereldwijd zou gebeuren, voorspellen wij dat, zoals in veel van de hierboven getoonde regio’s, de pandemie zal eindigen, de economie kan heropenen, sociale interacties en activiteiten kunnen worden hervat, en het leven kan normaliseren. Het verwachte effect zal onze natie in staat stellen te groeien en zich te concentreren op de vele andere dringende problemen van onze samenleving.”

Doseringen voor je immuunsysteem:
Vitamine D3 in de zomer 2500iu (62,5 μg) en in de winter 5000 iu (125 μg) ….. vuistregel is “lichaamsgewicht in kg x 60 = …… IE (internationale eenheden)”
Vitamine K2 is belangrijk bij die hoeveelheid D3 omdat anders calcium in de bloedbaan neerslaat en sowieso is vitamine K(2) belangrijk gebleken, dwz mensen die COVID krijgen en in het ziekenhuis belanden blijken niet alleen een lage D3 status te hebben maar ook een lage status aan vitamine K.  Van vitamine K2 kan je dagelijks 90 mcg K2 nemen (Er zijn vele combinaties van D + K vitamines bijvoorbeeld de D+K softgels van PowerSupplements) 
Voor zink kan je Zinc Balance 15mg innemen, daar is ook koper in verwerkt voor een gezonde balans met zink.
Zorg ook voor voldoende vitamine C, veel bewegen in de gezonde buitenlucht, weinig TV en gezond slapen. En bovenal: Zoek eerst het Koninkrijk van God, je Schepper!