• vr. jun 21st, 2024

Sinco en Roelie

Dit is de eerste dag van de rest van je leven!

Covid actueel

  • Home
  • Covid actueel

Hier volgen enkele berichten om je op feiten te wijzen, nodig voor je meningsvorming…. feiten die de officiële media bewust achterhouden!

Februari 2024 – Waarom was Ivermectine verboden tijdens de Corona periode?

Pierre Capel’s boodschap “Not all is lost – Hoe kan Ivermectine zoveel krachtige werkingen hebben!” op Youtube geeft een duidelijk antwoord op het “Waarom” van het verbod op Ivermectine tijdens de Corona periode. Talloze mensen zijn gestorven terwijl van dit middel bekend is dat het tegen virusziekten, kanker, bacterieziekten en endoparasieten werkt. De reden: De ontdekkers van dit middel hebben bedongen dat het niet winstgevend mag worden vermarkt. Het is een té groot geschenk voor de mensheid. Een kuur met Ivermectine heeft een kostprijs van 10 euro. Dat is niets vergeleken met de kosten (winstmarges) van andere medicijnen, niet interessant dus … voor wie? Terloops worden de catastrofale bijwerkingen van de vaccinaties nog even vermeld. Gelukkig is het middel tegen “schurft” nog toegestaan. “Wie oren heeft om te horen, die hore” zei de Heer Jezus Christus al! Bekijk hier Pierre’s verhaal dat een duidelijke boodschap over de feiten en het bedrog in onze maatschappij weergeeft.

September 2023

Augustus 2023 – Behandeling Long Covid en Vaccinatieschade

2 augustus 2023 – Vaccinvrij wijst op de uiteenzetting over bijwerkingen van de covid-injectie door Willem Engel en op de therapieën tegen prikschade: … (denk daarnaast aan vitamine D3)
Long covid en prikschade kunnen vrijwel hetzelfde behandeld worden. Ook gaat Willem Engel in op de fraude bij de regulatory bodies zoals FDA en EMA en het totale verlies van medisch ethiek. Als laatste neemt hij de PCR test en de mondkapjes literatuur door. Het verhaal rondom C19 is volledig ontmaskerd.

Zie https://stichtingvaccinvrij.nl/covid-19-injectie-deel-2-behandeling-bijwerkingen/

Juni 2023 – Britse arts John Campbell

De Britse arts John Campbell analyseert data over de corona ‘pandemie’ en heeft daar veel over gepubliceerd, aanvankelijk volgens het officiële overheidsverhaal. Daarvoor biedt hij nu zijn excuus aan – “I apologize” – en toont in diverse recente video boodschappen aan dat “They got it wrong” ten aanzien van (bekijk vooral de vitamine D3 video)

Top 7 berichten vanuit “Vaccinvrij

  1. Invoering Pandemiewet geeft minister van Volksgezondheid ongekende dictatoriale macht.
  2. Klokkenluider Dr. Astrid Stuckelberger over de duistere kant van de WHO en VN – wie heeft deze organisaties overgenomen?
  3. Rosa Koire: Het is allemaal ontworpen om zo te gebeuren – agenda 2030 uitgelegd in 5 en in 25 minuten.
  4. ‘De CBDC-nachtmerrie’ – hoe leven zonder contant geld eruit kan gaan zien
  5. Sacha Latypova: Bewijs voor een intentie om schade te berokkenen is geleverd
  6. Never again is now global – holocaust overlevers over de gelijkenissen tussen toen en nu
  7. 413-overleden-toeslagen-kinderen-en-de-media-zwijgen

Iedereen kan nu weten, dat er een kwaadaardige agenda achter de COVID-19 pandemie zit. Waarom zijn veilige goedwerkende geneesmiddelen tegen Covid-19 zoals ivermectine verboden met vele onnodige sterfgevallen tot gevolg. Waarom worden de vele sterfgevallen en blijvende schade en misgeboorten door de vaccinaties uit de openbaarheid geweerd? Waarom wordt verzwegen dat de huidige COVID-19 sterfgevallen overwegend meervoudig gevaccineerde mensen zijn?
Voor mij is het ernstigste (inmiddels bewezen) dat deze mRNA vaccinatie in je DNA kan komen en de gevaccineerde mens feitelijk een genetisch aangepast organisme maakt.

Nu kan iedereen het weten:

De vaccinaties zijn vele malen gevaarlijker dan de ziekte veroorzaakt door een corona-virus. (Zie artikel) Er zit duidelijk een corrupte agenda achter die ieder weldenkend mens zou kunnen doorzien. Nodig om gezond te blijven zonder alle “prikken” voor griep of covid zijn een gezond immuunsysteem dat je “voedt” door gezonde voeding met een aanvulling van vitamine D3 30-50 microgram/dag. Zeer aan te bevelen is dagelijks een warme grog van limoen/citroen met honing en heet water voor je vitamine C.

Limoenen … een geschenk van God

Maart 2023 – Het bedrog achter de prik

Valt aan te tonen met officiële documenten dat vaccins een duistere bedoeling hebben? In dit bericht van “vaccinvrij” …. ja!
Sacha Latypova heeft 25 jaar binnen de farmaceutische industrie gewerkt in verschillende rollen en op topposities, o.a. als tussenpersoon tussen de industrie en de regelgevende instanties.
Toen de coronavaccins kwamen, voelde ze dat het niet klopte en verdiepte zich in de contracten waarop de productie en de distributie van de vaccins tot stand waren gekomen. Zij ontdekte dat de vaccins geen vaccins zijn, en niets met gezondheid te maken hebben. Het is vanuit de US een militaire operatie waar gezondheidsofficials niet eens aan te pas zijn gekomen.
Zie de presentatie van deze moedige vrouw.

2022-08-13 MAATREGELEN (tegen Covid) DOORGEPRIKT!
door Joris Baas & Door Frankema

Vaccinvrij geeft een overzicht met een terugblik op de maatregelen tegen COVID. Onderzoek hier zelf de mate en de ernst van het wanbeleid, die zichtbaar wordt als je alles achter elkaar zet.

“Gedurende twee jaar pandemie heeft de regering een gereedschapskist opgebouwd met maatregelen om de bevolking te “beschermen” tegen Covid. Er is gebleken dat de maatregelen behalve maatschappelijke chaos en destructie medisch gezien niets hebben opgeleverd. 
Het is niet alleen zo dat de maatregelen niet werken, het is zo dat ze TEGEN ons werken. Mondkapjes zijn gevaarlijk voor onze gezondheid, in plaats van “baat het niet dan schaadt het niet”. Lockdowns kosten levens, en QR-passen schenden mensenrechten. 
Op de pagina ‘Maatregelen doorgeprikt kijken we terug op twee jaar maatregelen: de introductie, de effecten en de werkelijke reden waarom de overheid ons dwingt tot absurd gedrag waar we ons met hand en tand tegen zouden moeten verzetten.”

2022-03-22 Is Klaus Schwab de gevaarlijkste man ter wereld

Op de site van stichting Vaccinvrij kwam ik een goede samenvattende tekst en filmpje tegen van de bedoelingen van The Great Reset:

Hoe gevaarlijk is Klaus Schwab? Wat bedoelt hij met een genetic editing? En wat bedoelt zijn adviseur Yuval Harari met het einde van de vrije wil? Soms kunnen we een boodschap beter over het voetlicht krijgen door erom te lachen dan door weer een zwaar artikel door te spitten. Laat u door J.P Sears meenemen in de bizarre wereld waarin wij leven…

2022-03-21 De grootste fraude ooit? Over Pfizer-vaccins en ivermectine….

Gezondheidsblog van ir. Yvana van den Hork op Pasioonline.com met goede bron-verwijzingen.

Er werden de afgelopen weken duizenden pagina’s aan data gepubliceerd over het toelatingsproces van met name het Pfizervaccin. De hele Covid gekte wordt ontmaskert als een overval bij klaarlichte dag op de wereldbevolking én een nooit eerder gezien geval van wetenschappelijke en institutionele fraude. Het werd duidelijk dat er vuil spel gespeeld is rondom de beoordeling van de geschiktheid van ivermectine als geneesmiddel bij COVID-19. (Alain Grootaers)

2022-03-13 Gideon, op zoek naar de waarheid!

De première in het Amsterdamse Tuschinski werd vanwege ‘ophef’ geschrapt, maar hij is integraal te bewonderen op blckbx, de spraakmakende documentaire Gideon: Op zoek naar de waarheid. Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren doorbreekt de censuur en laat vermaarde nationale en internationale wetenschappers, met een afwijkende visie, vertellen hoe zij tegen de coronacrisis aankijken.

2022-03-05 De aandelen van de mRNA-vaccinproducenten Pfizer en Moderna zakken snel op de beurs omdat hun fraude aan het licht komt.

Lees hier het originele artikel uit de ‘The Desert Review’ of de Nederlandse vertaling op de site van stichtingvaccinvrij.nl

Koersdaling Pfizer en Moderna

2022-02-27 Uit Frontnieuws.com ….. mRNA vaccin verandert menselijk DNA blijvend!

Ga naar het artikel. Nu zou toch elke twijfelaar aan de agenda achter de vaccinatie wakker zijn geschud! Zie het oorspronkelijke onderzoek. Nieuwe schokkende studie bewijst dat het mRNA-vaccin van Pfizer het menselijk DNA blijvend verandert.
Uit laboratoriumonderzoek blijkt dat mRNA-vaccins zich WEL degelijk in het cellulair DNA van de mens integreren. In wezen veranderen de vaccins uw DNA voor altijd….  laboratoriumstudies tonen aan dat mRNA vaccin zich WEL integreert in het cellulair DNA van de mens. Dat betekent dat een injectie met een Pfizer vaccin, ook al is het maar één keer genomen, het DNA van de aangetaste cellen blijvend verandert.

2022-01-29 mRNA Covid vaccinatie en je DNA

Dat het Covid19 RNA vaccinatie-experiment impact heeft op je DNA – dus op het biologische wezen van je mens-zijn, wordt steeds meer bevestigd. Zie hier wat moleculair bioloog dr. Peter Borger hierover zegt op de Q&A van de livestream van Stichting Logos op 29 januari 2022:

Peter Borger Q&A op de LOGOS Livestream van 29 januari 2022

2022-01-25 Kruid tegen virusziekten

Stichting Natuurlijk Welzijn vermeldt in haar november/december 2021 nummer dat er een kruid is ontdekt dat een bijzondere bescherming tegen virusziekten geeft. Het gaat hier om Cistus incana, de rotsroos, inheems in het middellandse zee gebied (behalve Spanje). Mits toegediend in de juiste dosering is de bescherming tegen Covid (en mogelijk ook ziekten als Ebola) praktisch 100%.
En het groeit zomaar gratis in Gods Schepping! Maar er valt niets aan te verdienen, dus het wordt niet verder onderzocht. Je zou verwachten dat dit allang een juichstemming bij het Outbreak Management Team en de regering zou geven en een opheffing van alle maatregelen. Maar het lijkt wel of het niet om onze gezondheid gaat, maar dat er een andere “agenda” bij hen is?
Lees verder ….

2021-12-11 Vaccinvrij gaf op 2022-01-13 het volgende bericht weer:
MELISSA CIUMMEI SLAAT ALARM OVER HET NIEUWE GELDSYSTEEM EN HET VACCINATIEPASPOORT….

Wat hebben een nieuw geldsysteem en het vaccinatiepaspoort met elkaar te maken? Alles, zo betoogt Melissa Ciummei, een onafhankelijk financieel investeerder. Het vaccinatiepaspoort zal leiden naar een toekomst waarin vrijheid niet meer bestaat. Het is een valstrik waar we niet in moeten trappen. Glashelder zet ze uiteen waarom het vaccinatiepaspoort niets met gezondheid te maken heeft. Ze legt uit wat er achter de druk zit om ons te laten vaccineren, en waarom men ook kinderen wil vaccineren. De oplossing is er ook – zowel voor het behouden van ons geld als onze gezondheid. Maar dan dienen we wel massaal mee te doen. Deze video was binnen een paar dagen verdwenen van Youtube. Dat zegt over het algemeen dat het om belangrijke informatie gaat…

2021-12-09 Bloedonderzoek bij 4 gevaccineerden en 4 ongevaccineerden.
Het bloedbeeld vergeleken: zie het zelf!

Ongevaccineerd – normaal bloedbeeld met “losse” rode bloedcellen voor een optimaal zuurstoftransport.
Gevaccineerd – abnormaal bloed met “verkleefde” rode bloedcellen: beperkt zuurstoftransport.

Begrafenisondernemers laten weten dat het aantal sterfgevallen door trombose (bloedklontering) 6x hoger is dan normaal.
Onderzoek van de universiteit van Colombia gaf al in oktober aan dat het aantal doden door vaccinaties de VS 20x hoger is dan het officiele getal van ongeveer 20.000. Dat betekent 400.000 vaccinatiedoden alleen al in de VS. In Europa liggen de cijfers ook in deze orde van grootte.

2021-12-06 Persconferentie op 6 december 2021 te Brussel van Geert Vanden Bossche, onafhankelijk viroloog en vaccinoloog. Een deskudige, die waarschuwt hoe het vaccin ons immuunsysteem blijvend infiltreert. Covid19 vaccins onderdrukken onze aangeboren immuniteit. (zie 6.07 min). Het zijn programma’s die op ons immuunsysteem worden geinstalleerd en niet meer zijn uit te wissen.

2021-12-03 Door Frankema
PFIZER VALT DOOR DE MAND – RAPPORT ONTHULT DAT DIT BEDRIJF OVER LIJKEN GAAT… Terwijl regeringen in Europa zich voorbereiden om de “levensreddende” Covid-19 injecties te verplichten, is Pfizer door de mand gevallen. Het bedrijf heeft getracht het hoge aantal sterfgevallen en ernstige bijwerkingen buiten het blikveld te houden van de bevolking, maar dat zal zich nu tegen hen keren. Het bewijs is boven water dat Pfizer al na twee maanden wist dat het vaccin levensgevaarlijk is, maar ze hebben de kip met de gouden eieren niet willen slachten. Dit artikel gaat over winsten die worden gemaakt en misdaden die worden gepleegd.

According to the documents women (29,914) were over 3x more likely to experience a reaction than men (9182). A total of 1223 individuals had a fatal reaction to the experimental Pfizer vaccine.

2021-10-13 in Frontnieuws:
COVID-deskundige Dr. Peter McCullough: “In dit stadium gaat het niet over COVID. Het gaat over een soort totalitaire overname die over de hele wereld plaatsvindt. Er is iets heel duisters aan de hand”

2021-09-12 Wouter Aukema in gesprek met Marlies Dekker toonde aan dat pakweg 90% van de positief getestte Corona “besmettingen” vals waren:

groene puntjes:
Positief getest aug ’20 – feb ’21
puntjes onderaan:
Werkelijk besmet aug ’20 – feb ’21

Daarnaast toonde het statistische onderzoek van Wouter Aukema aan dat “For three deaths prevented by vaccination we have to accept two inflicted by vaccination. Conclusions: This lack of clear benefit should cause governments to rethink their vaccination policy.” In werkelijkheid liggen deze cijfers aan bijwerkingen veel hoger. Zijn onderzoek werd na publicatie na vier dagen “retracted“.

Wouter Aukema 12 sep 2021
in gesprek met Marlies Dekkers

26 augustus 2021 – Een interessante toespraak van pastor JD.Farag. “Je moet het ijzer smeden als het heet is” van 15 augustus op jdfarag.org.
Hij linkt onze tijd aan de Bijbelse profetieën. Fascinerend. Schokkend is dat men nu in de U.S. en waarschijnlijk later ook hier ongevaccineerde mensen wil “isoleren” in een soort concentratiekampen, totdat de Covid-dreiging voorbij is. Niet dus. Je zou het niet geloven, maar het is met alle officiële stukken gedocumenteerd, inclusief de uitgeschreven toespraak… zie hier!

Pastor JD Farag

22 augustus 2021 – De Amerikaanse topeconoom Paul Craig Roberts kijkt terug op de gebeurtenissen wereldwijd rond COVID-19 en schrijft: “Zou het dan toch een plan voor bevolkingsvermindering kunnen zijn?”
Lees hier zijn verhaal: (of kies de Nederlandse versie)

Paul Craig Roberts –

16 augustus 2021 – Onderzoek van de Thomas Jefferson Universiteit toonde dat RNA segmenten in menselijke cellen teruggeschreven konden worden in DNA. Ook in andere publicaties komen we dit tegen.
Er zijn steeds meer aanwijzingen dat er met zowel het virus als met de vaccins iets aan de hand is: het is geen natuurlijk virus en geen natuurlijk vaccin, maar aangepast RNA met extra codes erin met een speciaal ontwerpdoel.

Polθ reverse transcribes RNA
and promotes RNA-templated DNA repair

12 augustus 2021 – De site van healthimpactnews laat zien dat er in de Europese Unie inmiddels 18.928 doden en 1,8 miljoen bijwerkingen, waarvan 50% ernstig, officieel zijn vastgesteld door Covid-19 vaccinaties. De foto’s van de doden met hun gezinnen maken de statistiek minder afstandelijk maar herkenbaar.

Vanwege het gebrek aan eerlijke berichtgeving* in ons land is de BPOC (Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie) zelf een meldpunt gestart voor negatieve vaccinatie-reacties. In korte tijd werden hier 1200 sterfgevallen aangegeven. Zij schrijven in hun persbericht van 11 augustus: “We hebben het ministerie gevraagd de vaccinatiecampagne te schorsen, zodat er onderzoek kan worden gedaan of er een causaal verband is tussen de meldingen en de vaccinaties. Het ministerie was daar niet toe bereid. Wij zien dan ook geen andere weg dan het ministerie in kort geding te dagvaarden en de rechter te vragen het ministerie op te dragen de vaccinaties te schorsen, zodat er onderzoek kan worden gedaan of er een causaal verband is tussen de meldingen en de vaccinaties.”

* Zie voor de verkeerde berichtgeving in de media de open brief aan de media van Willem Minkels. Er is een mind-control oorlog gaande in onze wereld.

27 juli 2021 – Ik kwam dit filmpje tegen van Professor Sucharit Bhakdi van 9 juli waarin hij aangeeft hoe ons immuunsysteem werkt, en waarom het coronavaccin zo levensbedreigend is en overigens zonder enige toegevoegde waarde. Een must see!

2 juli 2021 – Er is eindelijk gehoor gegeven aan een WOB-verzoek dat door de Volkskrant is gedaan op 26 maart 2020 aan de overheid. Het ging om de stukken die ten grondslag lagen aan het corona-beleid. Uit het antwoord op het WOB-verzoek blijkt dat het kabinet bewust heeft gekozen voor een catastrofaal beleid. Lees hier meer over. Hoe is dit verraad van ons volk mogelijk onder het oog van onze volksvertegenwoordiging?

9 juni 2021 – The Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd is in de UK een onafhankelijk medisch onderzoeksbedrijf dat wereldwijd betekenisvolle bijdragen levert aan de kwaliteit van de gezondheidszorg door middel van rigoureus onderzoek en innovatieve methodologie voor gezondheidsonderzoek. Zij schrijven 9 juni 2021: “Uit de databank voor geneesmiddelenbewaking van de Wereldgezondheidsorganisatie (www.Vigiaccess.org) blijkt dat de meeste tot dusver gemelde ADR’s (941.774 ADR’s en 5.474 sterfgevallen) zich hebben voorgedaan bij personen in de leeftijdscategorieën 18 tot 44 jaar en 45 tot 64 jaar (respectievelijk 38% en 35%); de overgrote meerderheid (72%) van de gemelde ADR’s heeft zich voorgedaan bij vrouwen.” ADR is Adverse Drug Reaction of ongewenste reactie.
Vervolgens stellen zij dat de werkelijke aantallen veel hoger zullen liggen, en gaan door met “Wij delen dit voorlopige rapport vanwege de dringende noodzaak om informatie door te geven die moet leiden tot stopzetting van de vaccinatie terwijl een volledig onderzoek wordt uitgevoerd.
Volgens het recente artikel van Seneff en Nigh (1) omvatten mogelijke acute en lange termijn pathologieën:
* Pathogene priming (voorbereid om in de toekomst op een bepaalde manier te reageren), multisystem ontstekingsziekten en auto-immuniteit
* Allergische reacties en anafylaxie
* Antilichaamafhankelijke versterking (Antibody Dependent Enhancement – ADE)
* Activering van latente virale infecties
* Neurodegeneratie en prionziekten (zoals de ziekte van Creutzfeldt-Jakob / CJ)
* Ontstaan van nieuwe varianten van SARSCoV2
* Integratie van het spike-eiwitgen in het menselijk DNA

Het is nu duidelijk dat deze producten in de bloedstroom
toxisch zijn voor de mens.”
… meer dan genoeg bewijs … om de COVID-19 vaccins
onveilig te verklaren voor gebruik bij mensen.”

Voor hen die goed Engels volgen is een goede video met recente (mei 2021) info over de diepere gevaren van deze vaccinatie deze video van de Amerikaanse arts Carrie Madej https://www.bitchute.com/video/opNjj6UwImYG/

Dr. Carrie Madej