• vr. jun 21st, 2024

Sinco en Roelie

Dit is de eerste dag van de rest van je leven!

Great Reset

De twee hoofdthema’s zijn op dit moment de ontwikkelingen rond COVID-19 en de agenda voor een Nieuwe Wereldorde – de Great Reset – met als kroon (voor satan) het Transhumanisme De ultieme mens 666.
Het zou iedereen die kritisch is inmiddels duidelijk moeten zijn dat we in de media, politiek en rechtsgang schandalig worden misleid. Zoek eens op Kanalen die de andere kant van het “nieuws” weergeven.
Enkele video boodschappen, die de huidige ernstige situatie weergeven waarmee onze vrijheid volop is gemoeid, zijn:

13 november2021. Ernst Wolff analyseerde op 1 september 2021 de afgelopen 18 maanden van wereldwijde lockdowns en wat daar achter zit. Een totaaloverzicht. Duits gesproken met redelijke Nederlandse ondertiteling. Wat hij toen zei is alleen maar duidelijker geworden.
Een zeer heldere analyse van de hedendaagse situatie en waar het naar toe gaat.

10 oktober 2021 – Dr Paul Visser legt in een helder Bijbels verhaal de gelijkenis tussen Openbaring 13 en onze tijd – The Great Reset vanuit een kerkdienst te Middelburg

9 september 2021 – Hele Kamer woedend – Gideon van Meijeren legt mediacorruptie bloot. De hele kamer staat tegen hem op maar niet met inhoudelijke argumenten, want hij spreekt de waarheid. De waarheid wordt in de kamer niet meer getolereerd. Volksvertegenwoordigers wordt door een meerderheid het zwijgen opgelegd.

8 juni 2021 – Een interview met Thierry Baudet op Blckbx welke de richting waarin onze wereld zich beweegt heel duidelijk weergeeft. Het interview is me uit het hart gegrepen. Youtube heeft dit interview inmiddels verwijderd “wegens schending van de communicatierichtlijnen van YouTube”. Zo wordt de waarheid ten onder gehouden, maar… Op Bitchute is het alsnog te zien.

Thierry Baudet in Blckbx

16 mei 2021 – Een waarschuwing van de Amerikaanse arts/advocate Simone Gold met Nederlandse ondertiteling: https://rumble.com/vh408j-helden-van-de-mensheid-dr-simone-gold.html

29 april 2021 – Een video vol (Engelse) snelle info over de Covid-vaccins van de bekende arts Carrie Madej. Probeer het toch svp te volgen. Zeer de moeite waard!

Dr. Carrie Madej

17 maart 2021 – Deze video gaat over grote financiële structuren, de macht van het geld en met name de macht van hen die de miljarden beheren, en hun beweegredenen. Erg onthullend en Nederlands gesproken.

De financiële macht in onze wereld

Achtergrondinformatie over bovengenoemde ontwikkelingen richting “The great reset” of “Build back better” is te vinden bij Robin de Ruiter. Verwijderd van BOL.com, maar nog te bestellen op Amazon.nl of de uitgever Mayra Publications.

Jezus’ woorden in de evangeliën van Mattheus, Markus, Lukas en Johannes en in het boek Openbaring, moeten ons doen inzien dat aan het einde van deze tijd de wetteloosheid zal toenemen en de liefde verkillen. Het beest van Openbaring 13 zal zich openbaren. Het is de culminatie van de mensheid, maar dan besstachtig met mooie woorden. Men wil als God zijn, maar de volheid van de mensheid komt niet verder dan 666.
Het zal zijn als in de dagen van Noach die gekenmerkt werden door goddeloosheid alom, geweldenarij, inbreuk op Gods blauwdruk in schepping-DNA, seksuele verwarring en perversie, pedofilie, abortus. Daarnaast volgens de Bijbel een leven onder controle van ‘Het Beest’.

Volgens mij zitten we daar middenin. Heel geraffineerd wordt de mens psychologisch volgens alle bevindingen uit de massapsychologie bewerkt om zich open te stellen voor de nieuwe wereldorde zonder God. Je hoeft geen komplotdenker te zijn om deze zaken gewoon waar te nemen. Zelfs aan de meest onlogische COVID vaccinatie met een deels onbekend RNA dat wordt ingebouwd in ons DNA werkt men “vrijwillig” mee. Geen weg terug! In dat kader heb ik dit thema ingevoegd, met als achterliggende gedachte wat Paulus zegt in het Bijbelboek Efeze 5:11-17

“Doe niet mee met de onvruchtbare praktijken die bij de duisternis horen; ontmasker ze liever. Want wat zij heimelijk uitvoeren, is zo schandelijk dat er geen woorden voor zijn. Maar alles wat ontmaskerd wordt door het licht, wordt openbaar, want alles wat openbaar wordt, is licht. Daarom heet het: Ontwaak, slaper, sta op uit de dood en het licht van de Christus zal over u schijnen. Let dus goed op dat u zich gedraagt als verstandige en niet als onverstandige mensen. Grijp elke gunstige gelegenheid aan, want we leven in een slechte tijd. Wees dus niet dwaas, maar probeer te begrijpen wat de Heer wil.”