COVID en Transhumanisme

Artikelen, boeken en video’s die zicht geven op de ontwikkelingen in deze tijd (zie de submenu’s)

Jezus’ woorden in de evangeliën van Mattheus, Markus, Lukas en Johannes en in het boek Openbaring, moeten ons doen inzien dat aan het einde van deze tijd de wetteloosheid zal toenemen en de liefde verkillen. Het beest van Openbaring 13 zal zich openbaren. Het zal zijn als in de dagen van Noach die gekenmerkt werden door goddeloosheid alom, geweldenarij, inbreuk op Gods blauwdruk in schepping-DNA, seksuele verwarring en perversie, pedofilie, abortus.

Volgens mij zitten we daar middenin. Heel geraffineerd wordt de mens psychologisch volgens alle bevindingen uit de massapsychologie bewerkt om zich open te stelle voor de nieuwe wereldorde zonder God. Je hoeft geen komplotdenker te zijn om deze zaken gewoon waar te nemen. Zelfs aan de meest onlogische COVID vaccinatie met een deels onbekend RNA dat wordt ingebouwd in ons DNA werkt men “vrijwillig” mee. Geen weg terug! In dat kader heb ik dit thema ingevoegd, met als achterliggende gedachte wat Paulus zegt in het Bijbelboek Efeze 5:11-17

“Doe niet mee met de onvruchtbare praktijken die bij de duisternis horen; ontmasker ze liever. Want wat zij heimelijk uitvoeren, is zo schandelijk dat er geen woorden voor zijn. Maar alles wat ontmaskerd wordt door het licht, wordt openbaar, want alles wat openbaar wordt, is licht. Daarom heet het: Ontwaak, slaper, sta op uit de dood en het licht van de Christus zal over u schijnen. Let dus goed op dat u zich gedraagt als verstandige en niet als onverstandige mensen. Grijp elke gunstige gelegenheid aan, want we leven in een slechte tijd. Wees dus niet dwaas, maar probeer te begrijpen wat de Heer wil.”

De twee hoofdthema’s zijn op dit moment de ontwikkelingen rond COVID-19 en de agenda voor een Nieuwe Wereldorde – de Great Reset – met als kroon (voor satan) het Transhumanisme.

Drie video boodschappen, die de huidige ernstige situatie weergeven waarmee onze vrijheid volop is gemoeid, die we van harte aanraden, zijn:

1. Een interview met Thierry Baudet op Blckbx welke de richting waarin onze wereld zich beweegt heel duidelijk weergeeft. Het interview is me uit het hart gegrepen.

2. Een video vol (Engelse) snelle info over de Covid-vaccins van de bekende arts Carrie Madej. Probeer het toch svp te volgen. Zeer de moeite waard!

3. De derde video gaat over grote financiële structuren, de macht van het geld en met name de macht van hen die de miljarden beheren, en hun beweegredenen. Erg onthullend en Nederlands gesproken.

Een boek met achtergrondinformatie over bovengenoemde ontwikkelingen richting “The great reset” of “Build back better” is te vinden in het boek

“Paving the Road to Hell” van Robin de Ruiter (Engels) met daarin de thema’s

Het einde van onze keuzevrijheid komt er aan
Wereldwijd kwaad en ellende
De antichrist
Redding