• do. mei 30th, 2024

Sinco en Roelie

Dit is de eerste dag van de rest van je leven!

Welkom

Dit is vooral een operationele site waar ik mensen naar kan verwijzen om God te leren kennen met allerlei vragen die daarmee te maken hebben. Daarnaast vind je hier bestanden die het mogelijk waard zijn met jullie te delen: mooie stukjes (parel), waarschuwingen, tot persoonlijke verhalen van ervaringen in mijn leven.
Er is meer! Er is een Schepper van deze wereld, die het laatste woord heeft: God. Uiteindelijk gebeuren de dingen niet zoals de groten der aarde dat regelen, maar zoals God het heeft voorzegd. Totdat Jezus terugkomt en ieder verantwoording moet afleggen van zijn/haar leven. Zorg dat je door Jezus met God verzoent bent. Ben je op zoek naar God? … Ga naar >Geloof>Op zoek naar God.

Gerelateerd Bericht